Drumles

"Het leren musiceren is in alle opzichten te vergelijken met het je eigen maken van een taal."

Nog nooit gedrumd?

Speciaal voor jou hebben we een introductiecursus. We starten direct achter het drumstel met het aanleren van een aantal basisvaardigheden en je krijgt een drumstel mee naar huis zodat je thuis ook echt kunt oefenen. Aan het einde van de cursus heb je een heel goed beeld van hoe de lessen er uit zien, hoe het is om thuis te drummen en of het instrument bij je past. Daarna wordt besloten of je doorgaat met de reguliere lessen en zul je zelf een drumstel moeten aanschaffen.

De cursus bestaat uit:

Vul het contactformulier in en geef je direct op voor de introductiecursus

Je kunt al drummen

Je wilt je verbeteren, je loopt ergens vast, je zoekt een uitdaging of misschien wil je van je hobby wel je beroep maken. Dan ben je bij aan het juiste adres. Alle docenten hebben een conservatoriumopleiding afgerond en een schat aan kennis en ervaring die ze met jou willen delen. In de lessen gaan we samen met jou aan de slag om je doel te halen.

Maak een eerste lesafspraak om kennis te maken en te ervaren wat wij voor jou kunnen betekenen.

De lessen

De Drumschool heeft 2 studio’s die allebei zijn voorzien van 4 uitgebreide drumsets, moderne geluidsapparatuur en digitaal lesmateriaal. In de les gaan we bezig met het aanleren van algemene, technische en muzikale vaardigheden. Hiervoor hebben we een uniek systeem ontwikkeld waardoor je meespeelt met jouw favoriete muziek; van pop tot punk, van rock tot funk. Je leert verschillende tempo's en stijlen te spelen maar bovenal goed te luisteren. Kortom, alle eigenschappen die je nodig hebt om uit te groeien tot drummer van de band.

Gehoorbescherming

Akoestische drums produceren veel geluid, dat is nu eenmaal zo. Daarom is het van belang dat leerlingen van begin af aan wennen aan het spelen met gehoorbescherming. In de les speel je met een koptelefoon op waardoor je de drumsets, de muziek en je docent op een verantwoord en aangenaam niveau kunt horen.

Lesvormen

Leerlingen tot 21 jaar hebben wekelijks 20 minuten individueel les. Vanaf 21 jaar is er de keuze tussen wekelijks 30 minuten of tweewekelijks 45 minuten individueel les.